Ik, Justine van Huijssteeden, heb The Little Gifts opgericht in 2019 met als doel kleine cadeau’s voor grote momenten te gaan verkopen.

Als kind maakte ik graag overal kalenders voor, zoals voor mijn verjaardag en Sinterklaas. Elke dag een vakje afvinken was het hoogtepunt van de ochtend, de speciale dag kwam dichterbij! Terugdenken aan deze herinnering is het idee voor de geboortekalenders ontstaan “Kleine vos wordt grote broer” en “Kleine haas wordt grote zus”. Middels de kalenders kan het kindje zich op een speelse manier voorbereiden op de komst van zijn of haar broertje of zusje. Het kind kan betrokken worden bij dit bijzondere moment!

Laat de familie nieuwe herinneringen creëren, zodat deze later terug kan kijken op het aftellen van de komst van de baby!

Ontwikkelingen

The Little Gifts zou The Little Gifts niet zijn als er niet meteen aan andere producten gewerkt werd. Gepersonaliseerde cadeau’s zijn altijd speciaal om te geven en te krijgen. Daarnaast hoort bij een geboorte ook een mooie aankondiging van de komst van de baby, het is mogelijk om de geboortekaartjes bij The Little Gifts te bestellen en te personaliseren.

Er wordt continu aan nieuwe producten gewerkt, dus houd de website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Vertel het verhaal van The Little Gifts vooral door, geef aan je vrienden of familie de prachtige producten en maak ze enthousiast!

Duurzaamheid

Bij The Little Gifts vinden wij duurzaamheid belangrijk. Wanneer mogelijk wordt er voor duurzame papiersoorten gekozen. Zo zijn de kalenders gemaakt van gerecycled papier. Op deze manier werken wij aan een betere wereld!

Bekijk alle producten.